Kssal’dan Başkan Mehmet Kocadon’a Plaket

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi idarecileri ve okul aile birliğinin davetlisi olarak okula bir ziyarette bulundu.

Kssal’dan Başkan Mehmet Kocadon’a Plaket

Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi Müdürü MustafaGöralErdem ve okul aile birliği üyelerinin kapıda karşıladığı Başkan Mehmet Kocadon, öğretmenler odasında okul öğretmenleriyle bir araya geldi.Öğretmenler odasının baştan aşağıya her bir kaleminin Bodrum Belediyesi tarafından yenilenmesinden dolayı Başkan Mehmet Kocadon'a teşekkür eden öğretmenler; teneffüs aralarında ve boş zamanlarında eskiye oranla daha rahat ve verimli vakit geçirdiklerini belirttiler.

Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Göral Erdem de Bodrum Belediyesi'nin yapmış olduğu öğretmenler odası yenileme ve diğer yapılan çalışmalar için Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile Bodrum Belediyesi Genel Koordinatörü Onur Çevik'e birer teşekkür plaketi vererek, “Sayın Mehmet Kocadon'un eğitim ve öğretime yapmış olduğu destekleri herkes biliyor. Sadece Bodrum merkezdeki değil tüm Bodrum Yarımadası’ndaki eğitim kurumlarına elinden gelen yardımı esirgemiyor. Öğretmenler odamızı zemininden tavanına kadar yenilediler. Ayrıca yeni ve kullanışlı masalar, sandalyeler ile öğretmenlerimizin yazılarını yazmak, aldıkları notları düzenlemek için duvarlara sabitlenmiş modern masalar ile Atatürk köşesi yapıldı. Öğretmenler odasının yenilenmesinin yanı sıra okul girişine eskisinden daha geniş ve kullanışlı yeni bir görevli bekleme kulübesi de yapıldı. Ağaç yaşken eğilir felsefesiyle gelecek nesillerin sağlıklı eğitim yapması için gerekli malzeme ve işleri yönlendiren veduyarlı çalışmaları sebebiyle okulumuz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a bir teşekkür plaketi vermek istedik. Davetimizi geri çevirmeyerek aramızda bulunan ve bizlerle birlikte okul kantinimizdeki soframıza oturan Sayın Mehmet Kocadon'a tekrar tekrar teşekkür ederim.’’ dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da, “Öncelikle beni okulunuza davet ettiğiniz için okul idaresine, aile birliğine ve buradaki öğretmenlerimize teşekkür etmek istiyorum. Sizlerin verdiği bu teşekkür plaketine de teşekkür ederim; çünkü asıl teşekkür plaketlerini hak edenler siz değerli öğretmenlerimizsiniz. Sizin için ne yapsak az gelir. Ben 15 yıldır belediye başkanlığı yapıyorsam bu sizlerin sayesinde olmuştur. Birbirinden değerli öğretmenlerimizin vermiş olduğu sağlam eğitim beni bugünlere getirmiştir. Benim eşim de öğretmen ve ben öğretmenlerin ne zorluklarla görev yaptığını yakından bilirim. Gelecek nesilleri sizler yetiştiriyorsunuz. Sizin görev yaptığınız okullarda eksiklikler olabilir. Bir belediye başkanı olarak bu eksiklikleri telafi etmek gerekiyor. Ortakent-Yahşi ve Bodrum Belediye Başkanlığım sırasında en fazla desteği eğitim ve öğretime yapmışımdır. Bodrum Belediyesi olarak tüm yarımadadaki okullara yetişmeye çalışıyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün bir yılda yarımadadaki okullara yapmış olduğu hizmetten daha fazlasını yaptığımızı rahatça ve iddialı bir şekilde söyleyebilirim. Bir idareci olarak en büyük yatırım gelecek nesillere yapılan yatırımdır. Sağlıklı, sağlam bir eğitimin verilmesi için de öğretmenlerimizin huzurlu ortamlarda çalışmaları gerekir. ‘Okullar Hayat Olsun’ proje destekçisi olan Bodrum Belediyesi olarak sizler için yaptığımız çalışmalar teşekkür belgesi almak için yapılmıyor ama bu nazik davranışınızdan ötürü sizlere tekrar teşekkür ederim. Ben bu plaketi okuldaki çalışmalarda gece gündüz görev almış personel arkadaşlarım adına alıyorum.Ayrıca öğle yemeğinizde sofranızı benimle paylaştığınız için de teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi'nin idari bölümünün başarılı çalışmalarından dolayı okul aile birliği için hazırladığı teşekkür belgeleri Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından sahiplerine verildi.

Kaynak: İHA