Chp'li Uyar’ın Engellilere Desteği Devam Ediyor
Engelli derneklerine verdiği destek ile tüm engellilerin gönlünde taht kuran Buca Belediye Başkanlığının güçlü aday adaylarında CHP'li Aysun Önal Uyar engelliler derneklerine desteğini ara vermeden sürdürüyor.

Bornova Engelliler Derneği öncülüğünde düzenlenen şölene Ege Çorumlular Dernek Başkanı Av.Ali Volkan Emer ile katılan Uyar, “Toplumumuzda engellilere saygı ve anlayış yerleşene kadar bu desteğimiz ve mücadelemiz devam edecek” dedi.
Engelliler ile sohbet edip şikayetlerini dinleten Uyar, tüm şikayetleri ve istekleri not alarak tamamı için çözüm arayışlarını sürdüreceklerini ve hep birlikte engelsiz bir şehir kuracaklarını sözlerine ekledi.
Engelliler ile ilgili çalışmaları Avrupa’da da ses getiren Uyar, ay sonunda Almanya Engelliler Konfederasyonu’nun özel davetlisi olarak Almanya’da bir dizi etkinliğe katılacak ve ziyaretlerde bulunacak.
