Başkan Tursun Okulları Ziyaret Etti

Antalya’nın Döşemealtı ilçesi Belediye Başkanı Nurettin Tursun, ilçedeki okulları ziyaret etti.

Başkan Tursun Okulları Ziyaret Etti

İlk olarak Yeşilbayır Mahallesi’nde bulunan Yusuf Ziya Öner Fen lisesi’ni ziyaret eden Başkan Nurettin Tursun, Okul Müdüresi Sevtap Çam’dan eğitim öğretimle ilgili bilgiler aldı. Çam okulun önemli bir sorunu olmadığını ancak küçük sıkıntıların giderilmesi noktasında Başkan Tursun’un ilgisini beklediklerini söyledi.

Başkan Nurettin Tursun da her konuda destek sözü verdi.

Yeşilbayır Mahallesi’ndeki Erünal Sosyal Bilimler Lisesi’ni de ziyaret eden Başkan Tursun, Okul Müdürü Ahmet Demir ile görüştü. Öğretmenlerin özelikle Antalya merkezinde oturanların ulaşım sorunu yaşadıklarını belirtmesi üzerine kent içi ulaşımın Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olduğunun altını çizen Başkan Tursun, Büyükşehir Belediyesi ile görüşerek sorunun çözümü için girişimde bulunacağını belirtti.

Başkan Tursun Erünal Sosyal Bilimler Lisesi bahçesinde öğrencilerle de sohbet etti.

Son olarak Yeşilbayır İlk ve Orta Okulu’nu ziyaret eden Başkan Nurettin Tursun, Okul Müdürü Tahsin Dağ’dan eğitim ve öğretimle ilgili bilgiler aldı. Başkan Nurettin Tursun ziyarette yaptığı konuşmada, "Her konuda olduğu gibi eğitim öğretimde de üzerime düşen ne görev varsa yapmak benim boynumun borcu. Ben bu bilinçle ilçemizin gençliğinin eğitimine büyük önem veriyorum" dedi.

Kaynak: İHA