Chp'li Günsel Sağlam, Çarşı İle Kucaklaştı

Karşıyaka'nın CHP'li kadın belediye başkan aday adayı Günsel Sağlam halkla içiçe olmaya devam ediyor.

Chp'li Günsel Sağlam, Çarşı İle Kucaklaştı
Tanıtım gezileri için gittiği bir çok yerde büyük bir ilgi ile karşılanan Sağlam, bu kez de Karşıyaka çarşı esnafı ile biraraya geldi.
Esnafın büyük yakınlık gösterdiği CHP'li Avukat Sağlam, projelerinden ve hedeflerinden bahsederken özellikle belediye başkanı seçildiği takdirde Karşıyaka Çarşısı iyileştirme projesini hayata geçireceklerini anlattı. Hergün binlerce insanın gelip geçtiği Çarşı'da sıkıntıların ve şikayetlerin son bulmasıiçin esnaf ile birlikte ortak çözüm üreteceklerini, Çarşı'yı bir cazibe merkezine dönüştürmek için planlı çalışmalar yapacaklarını, esnaf ile devamlı koordinasyon halinde bulunacaklarını ve de kadın hassasiyetinin çarşıya yansıyacağını vurguladı.

KARŞIYAKA'YA BİR SANAT SOKAĞI YAKIŞIR
Karşıyaka çarşısında bir de sanat sokağı yapmayı planladıklarını söyleyen CHP'li Sağlam, “Modern Avrupa kentlerinde bunun örneklerine çok rastlıyoruz. Mesela Barcelona'da bu tarz sokaklar var. Böyle uygulamalar o kente de ayrı bir güzellik katar. O sokağın bir kimliği olur. Karşıyaka'da da böyle bir sanat sokağı oluşturmak keyifli olacaktır.Çünkü Karşıyakalı sanata ve sanatçıya kucaklayan bir ilçedir" diye konuştu.

Karşıyaka esnafına asla uzak kalmayacaklarının altını çizen CHP'nin güleryüzlü Karşıyaka Belediye Başkan aday adayı “Ben gittiğim her yerde söylüyorum. Belediyeciliği makam odalarında değil sokakta halkın içinde yapacağız. Esnaf, vatandaş ve belediye personeli birlikte Karşıyaka'yı yönetecek” dedi.

Karşıyaka esnafının da Günsel Sağlam'ı büyük bir sevgi ve ilgi ile karşıladığı çarşı gezisinde, esnaf Karşıyaka'da böyle genç, dinamik, güleryüzlü ve donanımlı bir başkan aday adayı görmekten mutlu olduklarını belirtti.

CHP'li Sağlam Çarşı esnafıdışında çarşıda alışverişe gelen vatandaşlarla da tokalaştı, Karşıyaka için yapacaklarından bahsetti.
Kaynak: İHA