Borsa Yolu Edirne Belediyesi Tarafından Asfaltlandı

Edirne'de hizmet veren Ticaret Borsası’nın hububat ve yağlı tohumlar ile canlı hayvan satış tesislerinin bulunduğu yol güzergahı asfaltlandı.

Borsa Yolu Edirne Belediyesi Tarafından Asfaltlandı
Büyükdöllük-Avarız köy yolu bağlantısını sağlayan ve yoğun bir şekilde kullanılan stabilize yolun, Edirne Belediyesi tarafından asfalt çalışması yapılarak tamamlandı

Nehir taşkınlarında oldukça zarar gören ve araç trafiği açısından sorun teşkil etmeye başlayan yolun yapımı Edirne Belediyesi tarafından sağlandı. Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk konuyla ilgili olarak, Belediye Başkanı Sayın Hamdi Sedefçi ile yapmış olduğu görüşmelerde konuyu kendisine ilettiğini, yapılan çalışmalar nedeniyle Başkan Sedefçi’ye teşekkür dileklerini sundu.

Söz konusu yolun son zamanlarda hem borsa üyeleri hem de borsaya ürün ve canlı hayvan satmak üzere gelen üreticiler tarafından yoğun olarak kullanıldığını ifade eden Öztürk, "Ayrıca Büyükdöllük köy yolu ile Avarız köy yolları arasında bağlantıyı sağlaması nedeniyle önemli olduğu kendisi tarafından ifade edildi. Edirne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından asfaltlama çalışması başlatılan yol, aynı gün tamamlanarak hizmete açıldı. Üye ve üreticilerimizin yeni yapılan yol ile ilgili olarak memnuniyetlerini dile getirmeleri bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Üyelerimizi ve üreticilerimizi yani dolayısıyla halkımızı ilgilendiren ulaşım sorununun çözümü adına göstermiş olduğu hassasiyet ile yakın ilgi dolayısıyla Belediye Başkanımız Sayın Hamdi Sedefçi'ye Borsamız ve camiamız adına teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: İHA