Başkan Kocadon Umurca İlkokulu’na Konuk Oldu

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Umurca İlkokulu'nda okul yönetimi ve öğretmenleri ziyaret etti.

Başkan Kocadon Umurca İlkokulu’na Konuk Oldu

Umurca İlkokulu Müdürü Mehmet Şahin kendilerini ziyarete gelmesinden dolayı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a teşekkür ederek, ‘’Sizin ne kadar yoğun bir çalışma temposunda olduğunuzu biliyoruz. Bu yoğunlukta okulumuza gelmeniz bize şeref verdi. Bir belediye başkanının makamından çıkarak okulumuza gelmesinden dolayı okulum adına, öğretmen ve öğrencilerim adına ben teşekkür etmek isterim. Asıl teşekkürüm de eğitim ve öğretime yapmış olduğunuz katkılardan dolayı olacak. Gerek sizin makamınıza geldiğimizde gerekse sizin daha önceleri okulumuza yapmış olduğunuz ziyaretlerde ağzımızdan çıkan her şeyi not aldınız. İhtiyacımız olan araç ve gereçleri mümkün olduğunca bize sağladınız. Eğitim ve öğretime göstermiş olduğunuz destekleriniz için tekrar tekrar teşekkür ederim’’ dedi.

Eğitim ve sağlık konusunda çok hassas olduğunu her ortamda olduğu gibi yineleyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Savaşlar artık topla tüfekle değil eğitim ve sağlık üzerinden yapılacak. Dikkat edin gelişmiş ülkeler eğitim ve sağlığa çok önem vermekteler. Ben de hem vatandaş olarak hem de Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon olarak bu iki konuya ve de sporla ilgili konulara daha çok önem veriyorum. Eğitimde çocuklarımıza ne verirsek ileri yıllarda da onu alırız. 60 yaşındaki birisine okuma yazma ya da yabancı dil öğretebilirsiniz; ama eğitim farklı. Eğitim zamanında olmalı. Ben de Bodrum Belediye Başkanı olduğum ilk günden bu yana tüm yarımadamızdaki okullara destek oluyorum. Bir belediye başkanı sadece yol asfaltlama ile su borusu döşemek ile ya da kaldırım yapmakla görev süresini tamamlamamalı. Eğitime de elinden gelenin fazlasını vermeli. Yolları üç ay bir yıl sonrasına da asfaltlarsın ama eğitimi bekletemezsin. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza eğitimleri için gerekli araç ve gereçleri en kısa sürede temin etmeliyiz. Zaman geçti mi geri dönüşü artık çok zor olur” diyerek sözlerini tamamladı.

Ziyaret sonrası Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Umurca İlkokulu Müdürü Mehmet Şahin, okul öğretmen ve öğrencileri hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA