Tuna, Gençlik Merkezi Çalışmalarını İnceledi

İçel’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, en önemli projeleri arasında yer alan Gençlik Merkezi’ni en kısa zamanda bitirmeyi planladıklarını belirtti.

Tuna, Gençlik Merkezi Çalışmalarını İnceledi

Başkan Tuna, Korukent Mahallesi’nde yaklaşık 45 bin metrekarelik alanda inşa ettikleri Gençlik Merkezi’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Toroslar Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan gençlik merkezini en kısa zamanda bitirmeyi planladıklarını ifade eden Tuna, merkezde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili teknik ekibine talimatlar verdi.

İçerisinde nizami futbol, voleybol, basketbol ve paintball oyun sahaları ile tenis kortu, soyunma odaları, süs havuzu, kafeterya, ücretsiz internet evi, okuma odası ve yürüme yollarının yer alacağı merkezi, 60 sporcunun konuşlanabileceği kapasitede inşa ettiklerini kaydeden Tuna, tesisin sadece Toroslar halkına değil, tüm İçel halkına hizmet vereceğini dile getirdi. Tesisi, kent halkının şehrin merkezinde doğal ortamda piknik yapabilecekleri mesire alanı ile de düzenlediklerini ifade eden Tuna, “Geleceğimizin teminatı olan çocuk ve gençlerimizin boş zamanlarında zararlı alışkanlıklara yönelmesi yerine sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere yönlendirerek ruhen ve bedenen daha sağlıklı, bilgi ve beceri sahibi olmalarına yardımcı olmak istiyoruz. Bu nedenle içerisinde tüm kültürel ve sportif aktiviteleri barından bir gençlik merkezi inşa ediyoruz. Konum itibariyle şehri panoramik bir şekilde gören ve doğal bir ortamda yer alan bu tesiste ayrıca vatandaşlarımızda gelip piknik yapabilecekler. Tesisi en kısa zamanda bitirerek, halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA