Elbistan'a Sentetik Zeminli Futbol Sahası

Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından 11 Ekim 2013 günü ihalesi yapılan Elbistan Sentetik Zeminli Futbol Sahası’nın yapımı amacıyla, müteahhit firmaya yer teslimi yapıldı.

Elbistan'a Sentetik Zeminli Futbol Sahası

Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Tesisler ve İşletmeler Şube Müdürü Mehmet Ali Çiftçioğlu ile Elbistan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Yılmaz’ın katıldığı yer tesliminde saha çalışmalarının kısa süre içinde başlayacağı belirtildi.

Kahramanmaraş Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, yer teslimi nedeniyle yaptığı açıklamada, Elbistan’ın son yıllarda önemli yatırımlar aldığını ifade ederek, “Özellikle spor salonumuz için de bazı değişikler var. Bazı revizyon çalışmalarımız var. Futbol sahamızın çevresi, drenajları, tribünleri ile ilgili çalışmalarımız olacak. Öncelikle Elbistanımıza acil olarak gereken sentetik futbol sahasını çok hızlı bir şekilde, 2013 yatırımları içerisinde olmamasına rağmen başta Grup Başkanvekilimiz Mahir Ünal Bey ve ekibinin desteği ile biz buralarda bu çalışmaları gerçekleştirdik. Bizi memnun eden, biz her zaman alandayız sahadayız gerçekten çok hızlı bir şekilde hareket eden bir kurum olduk. Buradan bu desteği veren tüm büyüklerimize başta Sayın Bakanımıza da teşekkür ediyoruz. Çünkü Elbistanımıza çok hızlı bir şekilde yatırımlar geldi. Bu yatırımları kurumumuz adına da gururla sunuyoruz” dedi.

Kaynak: İHA