Konyaaltı Ata'yı Anma Yarışları Tamamlandı

Antalya Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen 'Konyaaltı Belediyesi Ata'yı Anma Kupası Yat Yarışları' sona erdi.

Konyaaltı Ata'yı Anma Yarışları Tamamlandı

Antalya Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen 'Konyaaltı Belediyesi Ata'yı Anma Kupası Yat Yarışları' sona erdi. Mustafa Kemal Atatürk'ün 75'inci ölüm yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikte tekneler 5 ayrı kategoride yarıştı.

Yarışma sonuçlarına göre A grubunda, Fulyam teknesi, B grubunda Sunrise teknesi, C grubunda Copper Beach teknesi, D grubunda Mythos teknesi, E grubunda Ege Akdeniz teknesi birinci oldu.

Yarışların sonunda Çelebi Marina'da ödül töreni düzenlendi.

Törene Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Yelken Kulüp Başkanı Ahmet Yetkin Arman, Çelebi Marina Müdürü Füsun Aldırmazoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Ödül töreninde yarışçılara teşekkür eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Atamızı anmak için düzenlediğimiz yelkenli yarışını Konyaaltı’nda gelenek haline getirdik. Böylesi anlamlı bir etkinliğe katılan tüm yarışçılarımıza teşekkür ediyorum. Bu vesile ile bir kez daha Atamızı ve silah arkadaşlarını rahmet ve şükranla anıyor." diye konuştu.

Konuşmasının ardından Başkan Böcek, 'Konyaaltı Belediyesi Ata'yı Anma Kupası Yat Yarışları'nda dereceye giren isimlere kupalarını verdi.
Kaynak: İHA