Ak Parti'li Kavuncu Öğrencilerle Bir Araya Geldi

İl Öğrenci Meclisi'nde Tavşanlı'yı temsil edecek olan beş öğrenci Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu ile bir araya geldi.

Ak Parti'li Kavuncu Öğrencilerle Bir Araya Geldi
Kız Meslek Lisesi Uygulama Atölye'sinde bir araya gelen Kavuncu ve öğrencilere Milli Eğitim Müdürü Levent Kayık, şube müdürleri ve okul müdürleri de eşlik etti.
Öğrencilere demokrasi, seçme ve seçilme, oy kullanma kültürünü aşılama adına her yıl yapılan seçimlerde başarılı olan öğrenciler eğitim alanında ki beklentilerini Milletvekili Vural Kavuncu ile paylaştı. 5 Kaım'da gerçekleştirilen seçimleri kazanan İsmail Çevik, İclal Ateş, Aydoğan Kaya, Feyza Özpolat ve Mehmet Dalyan ile sabah kahvaltısı yapan Vural Kavuncu Tavşanlı'ya yapılacak eğitim ve sportif yatırımlar hakkında bilgiler vererek gençlerin yanındayıoz mesajı verdi. Kütahya'da Tavşanlı'yı temsil edecek olan öğrencilerde yaşadıkları sıkıntıları ve öğrenci arkadaşlarının beklentilerini Kavuncu ile paylaşarak çözüm istedi. Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Demir ile birlikte başarılı öğrencilere hediyeler taktim eden Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu"Öğrencilerimiz Kütahya'da ilçemizi temsil edecekler. TBMM'de de toplantılar yapacak olan öğrencilerimizin projelerini önemsiyoruz. Bu kardeşlerimizle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Gençler, ülkemizin geleceğidir ve onların beklentilerine cevap vermekte bizim görevimizdir" dedi.

Kaynak: İHA