Bosch Türkiye İcra Kurulu Başkanı Grunberg Bingöl'de

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere önceki gün Bingöl’e gelen Bosch Türkiye İcra Kurulu Başkanı Roni Grunberg, Sütaş yatırımının Bingöl’ün kalkınmasında önemli rol alacağını söyledi.

Bosch Türkiye İcra Kurulu Başkanı Roni Grunberg, Bosch Türkiye CEO’su İhsan Kara ve Profilo Genel Müdürü Semir Kuseyri, geçtiğimiz günlerde Bingöl, Muş ve Tunceli’yi kapsayan bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında Bingöl’e gelen heyet, 30 yılı aşkın süreden beri Bosch’un Bingöl bayiliğini yürüten Sayılır Ticaret’i ziyaret etti. Heyetin Bingöl ziyaretine Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Cemal Sayılır da eşlik etti.

Bingöl’ün Karadeniz-GAP karayolu bağlantı noktasında lojistik bakımından önemli bir konumda olduğunu belirten Roni Grunberg, Sütaş yatırımının da bu bağlamda çok önemli olduğunu belirtti.

Bingöl ile ilgili olarak en çok Yüzenada’yı duyduğunu ve burayı çok merak ettiğini belirten Grunberg, ilk fırsatta burayı ziyaret etmek istediğini kaydetti.

Bosch Türkiye İcra Kurulu Başkanı Roni Grunberg’in Bingöl’e yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Cemal Sayılır ise dünya çağındaki marka sahiplerinin Bingöl ziyaretlerinin, ilin tanıtılması açısından son derece önemli olduğunu söyledi.

Gerçekleşen ziyaretin ardından Sayılır, heyete Bingöl’ü tanıtan belgesel CD’si ile Bingöl Yayla balı hediye etti.
Kaynak: İHA