Türkiye'nin ilk hacker'i Tamer Şahin Beyaz Tv'de

Tamer Şahin, RedHack gerçekleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin ilk hacker'i Tamer Şahin Beyaz Tv'de
Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan moderatörlüğünü Ferudun Özdemir'in yaptığı Sosyal Gündem programına katılan Türkiye'nin ilk hacker'i Tamer Şahin, uzmanlık alanı ve blogunda yazdığı iddiaları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tamer Şahin, Sosyal Gündem programına RedHack gerçekleri hakkında görüşlerini bildirdi.

Tamer Şahin, Ferudun Özdemir'in 'Konumuz RedHack, son dönemde mi yıldızı parladı? Varmıydı, daha önce de etkinler miydi? sorusuna 'Aslında bölünerek çoğaldılar demek lazım. Çünkü RedHack'in köklerine baktığımız zaman karşımıza doğrudan PKK çıkıyor' dedi. Şahin; programın ilerleyen dakikalarında konuşmasına şöyle devam etti: 'RedHack siyasi ideoloji ile propaganda yapan bir gruptur. Hacker diyemeyiz buna, yani yaptıkları eylemlerin sonuçlarına baktığımızda hacklemiş gibi görünüyorlar ama bir siyasi propaganda grubu diyebiliriz onlara' dedi.

Şahin; Moderatör'ün Kim RedHack? sorusuna 'RedHack'in köklerine baktığımız zaman Coldhackers diye bir Hacker grubuna rastlıyoruz ve  PKK'nın internet kolu olarak tanımlanabilecek bir hacker grubu, bu gruba üye RedHack'teki kişiler bunlar' dedi.

BEYAZ GAZETE