Kutbo Öğrencilere Ayakkabı Yardımı Yaptı

Kumluca Ticaret Borsası , gideri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından karşılanan ayakkabıları ilçe genelindeki ilk ve ortaokullardaki öğrencilere dağıttı.

Ayakkabıların dağıtımı için Atatürk İlkokulunda gerçekleştirilen törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şahin, KUTBO Başkanı Fatih Durdaş, Okul Müdürü Erkan Kocababa ve öğretmenler katıldı.

KUTBO Başkanı Durdaş, burada yaptığı konuşmada, giderleri TOBB tarafından karşılanan ayakkabıları, ilçe genelinde Milli Eğitim Müdürlüğü, okul müdürleri ve öğretmenler tarafından belirlenen maddi durumu iyi olmayan öğrencilere dağıttıklarını söyledi.

Yapılan yardımların yaklaşan Kurban Bayramı öncesi olmasının yardımı alan öğrencilerde bayram hediyesi gibi algılanmasını isteyen Durdaş, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce koordine ederek ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi belirledik ve dağıtımını gerçekleştirdik. Böyle bir olanağı sağladığı için TOBB yönetimine öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Durdaş, dağıtılan ayakkabıların maliyetinin 30 bin lira olduğunu bildirdi.

Kumluca Milli Eğitim Müdürü Osman Şahin de eğitim alanında TOBB vasıtasıyla, KUTBO'nun ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı yardımı yapmasından mutlu olduklarını dile getirdi. Şahin, katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Kaynak: AA