Kocaeli Devlet Hastanesi Personeli Ko-mek'te Bilgisayar Eğitimi Alıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olan Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK), Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Kocaeli Devlet Hastanesi ile yaptığı ortak çalışmayla Kocaeli Devlet Hastanesi personeline eğitim veriyor.

Kocaeli Devlet Hastanesi Personeli Ko-mek'te Bilgisayar Eğitimi Alıyor
KO-MEK’te verilen bilgisayar kullanımı eğitimine Kocaeli Devlet Hastanesi’nin 94 idari personeli katılıyor.
Kocaeli Devlet hastanesi çalışanlarından Kamil Tüylüoğlu, daha iyi hizmet vermek için eğitime katıldıklarını belirterek, “KO-MEK Bilgisayar kurslarına kendimizi geliştirmek ve eksiklerimizi tamamlamak için geliyoruz. Devlet Hastanesi’nden buraya ekip olarak gelişimizin nedeni hastalarımıza üst seviyede hizmet vermek için var olan eksiklerimizi tamamlamak. Yöneticilerimizin çalışanlarının gelişimine destek olması adına sağladığı bu imkanı çok yararlı buluyorum” dedi.

Tüylüoğlu son olarak KO-MEK kurslarında şuana kadar almış oldukları eğitimde her şeyin çok güzel olduğunu söyledi.

Kocaeli Devlet Hastanesi’nde kayıt yönetim direktörü Zekiye Niyazi Çınar, hastanede farklı birimlerde çalıştığımız için KO-MEK’te arkadaşlarımızla birlikte iletişim kurma imkanı da bulduklarını söyledi.

Kayıt yönetim direktörü Çınar, “bizim kurumumuzda hazır programlar kullanıyoruz. Microsoft Ofis Programları’nı biraz daha ileri düzeye taşımak amacıyla bütün arkadaşlarımızla KO-MEK kurslarına katılmayı öngördük. Yönetimimiz de bunu destekledi. Amacımız bilgisayar kullanımımızı ileri düzeye taşımak” dedi.

KO- MEK kurslarından memnuniyetini de dile getiren Çınar, “KO-MEK kurslarının çok keyifli olduğunu düşünüyorum. Gerçekten hocamızın keyifli sunumu ve anlatımıyla derslerin çok güzel geçtiğini düşünüyorum. Kocaeli Devlet Hastanesi yönetimi ve çalışanları adına Büyükşehir Belediyesi’ne ve KO-MEK kurslarında emek veren herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

Kocaeli Devlet Hastanesi Bio-medikal Teknikeri Emrah Yeşil, KO-MEK kurslarına geliş amaçlarının teknolojinin gereği olarak kendimizi ilerletmek ve kurum içinde bilgisayardan daha fazla yararlanmak olduğunu belirtti.

Yeşil, “KO-MEK kurslarında eğitimim gayet güzel geçiyor. Eğitmenlerimiz de bizimle birlikte dersleri başarıyla sürdürüyor. Heyecanlı ve mutlu bir şekilde derslerimizi işliyoruz. Kendimizi bilgisayar kullanımı açısında gerçekten geliştiriyoruz. Bu eğitimler için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne, KO-MEK yönetimine ve bu organizasyonu hastane personeli için ayarlayan Başhekimimiz Adem Çakır ve Hastanemizin Eğitim Şubesine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük eğitim hizmetlerinden biri olan KO-MEK, onuncu yılında da Kocaeli’nin dört bir yanında kaliteli eğitim hizmetlerini vatandaşa sunmaya devam ediyor. Kocaeli’nde 43 kurs merkezi ile hizmet veren KO-MEK, Kocaeli’ndeki kurumlarla düzenledikleri ortak çalışmalarla eğitim almak isteyen herkese ulaşmayı amaçlıyor. Bugüne kadar toplamda 300 bin kişiye eğitim veren KO-MEK, onuncu yılında da eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor.
Kaynak: İHA