Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç Adaylık Başvurusu Yaptı

Çankırı'da iki dönemdir Belediye Başkanlığı görevini yürüten İrfan Dinç, yeniden başkan olabilmek için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç Adaylık Başvurusu Yaptı

AK Parti İl Binası Toplantı Salonu’nda yapılan aday adaylığı başvurusuna İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Merkez İlçe Başkanı Musa Çağlar, Çankırı Belediye Başkan Aday Adayları Ali Osman Atakul ve Mehmet Silahsız ile Kadın Kolları Başkanı Fatma Öztürk, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Dinç, açılışta yaptığı konuşmada, Çankırı'ya 2004 yılından beri belediye imkanlarını sonuna kadar zorlayarak hizmet üretme gayretinde olduğunu söyledi.

9,5 yıllık görev süresi boyunca yaptıklarından çok daha fazla yapacağı işler olduğunu anlatan Dinç, "Her şeyi çok iyi yaptık, dört dörtlük yaptık demiyoruz. Şehrimizin çok fazla ihtiyaçları ve gereksinimleri var. Bu anlamda şehrimizde bir dönem daha belediye hizmetlerini yapmak istiyoruz. Tabiki, Rabbimizin neyi, ne şekilde takdir edeceğini bilemeyiz, ama biz olanca gayretimizi gösteriyoruz" dedi.

Konuşmasında birlik beraberlik mesajları veren Başkan Dinç, "Bugün 15 tane belediye meclis üyemizle birlikte il teşkilatımıza hem belediye başkan aday adaylığı, hem de belediye meclis üyelikleriyle ilgili müracaatımızı yapıyoruz. Partimiz, şehrimiz ve şahsımız için hayırlısı neyse onu versin. 2004 ve 2009 aday adaylığı sürecimde aynı duayı yapmıştım, şimdi de aynı duayı yapıyorum. Aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.

Dinç, aday adaylığı süreci sonucu ne olursa olsun, Çankırı için var gücüyle çalışacağını kaydetti.

İl Başkanı Salim Çivitçioğlu da 3 yıldır il başkanı olarak görev yaptığını ve Belediye Başkanı İrfan Dinç'le birlikte yol aldığı için mutlu olduğunu vurguladı.

Başvuru dilekçesini İl Başkanı Salim Çivitçioğlu'na teslim eden Dinç, daha sonra parti binasının önünde kendisini bekleyen vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı.

2004 yılından bu yana yaptığı projeleri anlatan Dinç, çalışmalar üzerinden sert sözlerle MHP'ye yüklendi. Dinç, 9,5 yıldır ürettiği hizmet ve yaptığı projelerle, MHP'nin yaptığı işleri kıyaslamanın mümkün olmadığını kaydetti.

Kaynak: İHA