Akbük’te Tayin Olan Karakol Komutanına Başkandan Plaket..

2011 yılında Akbük Beldesinde göreve başlayan, Akbük Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Üsteğmen Hasan Hüseyin Uçar Eskişehir’e tayin oldu.

Akbük’te Tayin Olan Karakol Komutanına Başkandan Plaket..
Akbük Belediye Başkanı M. Erçin Sandalcı, Uçar’ı ziyaret ederek teşekkür plaket verdi.
Akbük Belediye Başkanı M. Erçin Sandalcı, Eskişehir’e tayini çıkan Akbük Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Üsteğmen Hasan Hüseyin Uçar’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Sandalcı “Kendisinin Akbük’e 2011 yılından sonraki gelişimine büyük katkısı ve ciddi anlamda güzel hizmetleri olmuştur, bu anlamda biz Akbüklüler olarak asla onu unutmayacağız ancak mesleği gereği her yerde 2-3 yıllık hizmetini tamamlayıp Genel Kurmay Başkanlığınca farklı yerlere tayin edilmektedirler, aramızdan ayrılış sebebi de budur. Gidişine çok üzülüyoruz. Akbük için önemli bir kayıp fakat sevincimiz üzüntümüzü teselli ediyor, gideceği yere terfi ederek, binbaşı rütbesinde olan kadroya kıdemli üsteğmen olarak tayin ediliyor olması bizim içinde hem gurur hem sevinç kaynağı. Bu tayin ve terfi ne kadar başarılı olduğunun ve teşkilatı tarafından da ne kadar sevildiğinin göstergesidir aynı zamanda. Teşkilat olarak yerine atanacak arkadaşımız, görev olarak aratmayacaktır eminiz, fakat biz kendisini insan olarak bir mesai arkadaşı olarak çok sevdik yokluğu bu bağlamda bizi üzecektir kendisine meslek hayatında mutluluk sağlık ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Jandarma Üsteğmen Hasan Hüseyin Uçar ise kendisine görev yaptığı sürece gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederken, Akbük’te çalışmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu ifade etti.

Daha sonra getirilen pasta kesilerek ikramda bulunuldu. Ziyaret sonunda Başkan Sandalcı tarafından Üsteğmen Uçar'a teşekkür plaketi verildi.

Kaynak: İHA