Kırşehir Ak Parti Milletvekili Muzaffer Aslan Açıklaması

Kırşehir Milletvekili Muzaffer Aslan, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, ''Geleceğe büyük bir ümitle bakıyoruz'' dedi.

Kırşehir Ak Parti Milletvekili Muzaffer Aslan Açıklaması

Aslan, yayınladığı mesajında, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve kararlılığı içinde olduklarını belirterek, vatanın bütünlüğüne ve milletin birliğine ve beraberliğine her zamankinden daha çok önem verdiklerini ifade etti

Aslan, mesajında şunları kaydetti:
''Cumhuriyetimizin kuruluşunun 90. yıl dönümünü bu yıl da milletçe büyük bir heyecan ve gururla kutluyoruz. Cumhuriyet, her şeyini kaybetmiş olan bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadele sonucunda elde ettiği büyük bir zaferin sonucudur. Bağımsızlığını kazanma uğrunda yıllarca mücadele veren ve tüm yokluklara karşın bu haklı mücadeleden dünyaya örnek olacak bir zaferle çıkan Türk Milleti, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde bağımsız, güçlü ve çağdaş bir devlet olmayı başarmıştır. Bu başarının ardında Türk Milletinin fedakârlığı, vatan sevgisi ve azmi vardır.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin milletlerarası bağı güçlü, dışa dönük, ekonomik gelişmesini ve kalkınmasını tam anlamıyla gerçekleştirmiş, büyük ve lider bir ülke olarak istenilen hedeflere koşması ve ulaşması hepimizin kuşkusuz ki en büyük hedefidir.

İnanıyorum ki bu duygular var oldukça Cumhuriyetimizin 100. yılında, dünyanın en güçlü ve lider ülkeleri arasında Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin de ilk 10’da yer alması beklenen bir gelişme ve ulaşılması hayal olmayan bir ideal ve bir hedef olacaktır.

Bu düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi, gazilerimizi ve nice isimsiz kahramanlarımızı saygı, minnet ve şükranla anıyor, tüm Kırşehirli hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.''
Kaynak: İHA