Akyazı Belediyesi Gençlik Meclisinden Davet

Akyazı Belediyesi Gençlik Meclisi 15 ve 24 yaş arası gönüllü gençler arıyor.

Akyazı Belediyesi Gençlik Meclisinden Davet
2 yıl boyunca gönüllü olarak görev yapmak isteyen gençlerin Akyazı Belediyesi Basın ve Yayın Müdürlüğüne başvurmaları gerekiyor.
2 yıl önce kurulan Akyazı Belediyesi Gençlik Meclisi çeşitli etkinlikler yapmak ve gençlerin problemlerine çözüm üretmek suretiyle halkın ve gençlerin takdirini kazandı. Meclisin tüzüğüne göre görev süreleri biten gençlerin yerine gönüllü çalışacak gençler aranıyor.

Kayıt olmak isteyen gençlerin nüfus kâğıtlarıyla beraber Akyazı Belediyesi Basın ve Yayın müdürlüğüne şahsen başvurmaları gerekiyor. Başvuru formu doldurulduktan sonra yapılacak ilk toplantıda seçim sonuçlarına göre yönetim kadrosu ve üyeler şekillendirilecek.

Başkan Yaşar Yazıcı yaptığı açıklamada, “İlçemizde bulunan gençlerimizin yarın görev ve sorumluluk aldıklarında belli bir tecrübe oluşturması adına bu meclis kaçırılmayacak bir fırsattır. Her insanın diğer bir insandan öğreneceği çok şeyler olabilir. Biz tecrübelerimizi onlar ise duygu ve isteklerini kattığında geri problemin çözümü kalıyor. Dolayısıyla doğru daha çabuk bulunmuş oluyor. Belediyenin imkânlarını nispetinde gençlere lazım olan argümanları hazırladık hazırlamaya da devam edeceğiz” dedi.

Akyazı’da bulunan 11 lise ve bir meslek yüksek okulu olmak üzere belediye yetkilileri bu eğitim kurumlarına afişler asarak gençleri meclise davet ediyorlar. Başvuruların 1 Kasım Cuma günü saat 17.00’da son bulacağı açıklandı.
Kaynak: İHA