Sakarya'da Sosyal Hizmet Uygulamaları Toplantısı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Davut Yüce, şehir genelinde uygulanan sosyal hizmetlerin tanıtımını yaptıklarını ve daha fazla vatandaşa bu hizmeti ulaştırmak istediklerini söyledi.


Yüce, Karapürçek, Kocaali ve Kaynarca'nın ardından Söğütlü ilçesinde gerçekleştirilen toplantıda belediye yöneticileri ve muhtarlara sosyal hizmetler konusunda sunum yaptı.

Bu tür toplantılarla kentin sosyal hizmet ağını geliştirmek istediklerini vurgulayan Yüce, şunları söyledi:

"Büyükşehir Belediyemiz tarafından şehir genelinde sürdürülen sosyal hizmet uygulamalarının tanıtımını gerçekleştiriyoruz. Amacımız daha fazla vatandaşımıza ulaşmak ve ihtiyaçlara kalıcı çözümler getirmektir. Bilgilendirme toplantılarıyla belediyelerimiz, yönetişim ilkesinin gereğine uygun bir şekilde, vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin ortadan kaldırılmasında hangi kurumların yardımcı olabileceği noktasında ayrıntılı bilgi sahibi oluyor. Bu vesileyle mevcut durumlara ortak akıl yürütebiliyor, kaliteli sosyal belediyecilik uygulamalarını hayata geçirebiliyoruz. Amacımız daha fazla vatandaşımıza ulaşmak ve ihtiyaçlara kalıcı çözümler getirmektir."

Kaynak: AA