Silopili Kuaföre İstanbul'dan Film Teklifi

Şırnak'ın Silopi ilçesinde erkek kuaförü olarak çalışan ve aynı zamanda senaryo yazan Mesut Bilişik'e İstanbul'dan film teklifi geldi.

Silopili Kuaföre İstanbul'dan Film Teklifi
Silopili kuaför Mesut Bilişik filmde oynamak için İstanbul'a gitti.

Silopi'de daha önce senaryo yazan ve filmlerde oyunculuk yapan Mesut Bilişik İstanbul'da çeşitli filmlerde yönetmenlik yapan Esat Şekeroğlu tarafından Fantoma filmlerinin serisinde oynaması için İstanbul'a davet edildi. Silopi'de çekmiş olduğu 'Dermansız Dert' filminin hem senaristi hem de başrol oyuncusu olan Mesut Bilişik İstanbul'dan gelen teklif üzerine kuaförünü başkasına emanet ederek Silopi'den ayrıldı. Mesut Bilişik sinemaya büyük merakının olduğunu belirterek, "Benim sinemaya büyük merakım olduğu için 3 amatör, 1 profesyonel olmak üzere 4 tane film çektim. En son çektiğim 'Dermansız Dert' filmi ile fark edilerek İstanbul'dan film teklifi aldım. Yönetmen Esat Şekeroğlu'nun yazıp yöneteceği fantastik ve polisiye filmi olan Fantoma İstanbul'da filmin serisinde başrol teklifi aldım. Allah nasip ederse İstanbul'a gidip o filmde oynayacağım. Bana bu filmde oynama fırsatı tanıyan Yeşilçam yönetmenlerinden Esat Şekeroğlu'na buradan teşekkürlerimi sunarım. Şırnak'ı temsil etmek için elimden gelen bütün gayreti göstereceğim" dedi

Yönetmen Esat Şekeroğlu ise Silopi'de kuaförlük yapan Mesut Bilşik'i 'Dermansız Dert' adlı filminden tanıdığını söyledi.

Esat Şekeroğlu, Mesut Bilişik'ın iyi bir oyuncu olduğunu ve çekecekleri filmde büyük başarı elde edeceklerini söyledi

Kaynak: İHA