Aa Bölge Müdürü Konuk, Başkan Köksoy'u Ziyaret Etti

Anadolu Ajansı Erzurum Bölge Müdürü Emine Konuk, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy ile Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci'yi ziyaret etti.

Konuk, Belediye Başkanı Köksoy'u ziyaretinde yaptığı konuşmada, bölge müdürlüğüne Erzurum, Ardahan, Kars, Ağrı ve Iğdır'ın bağlı olduğunu belirterek, söz konusu bölgelerden gelen haberlerin kendileri tarafından yayına verildiğini söyledi.

Köksoy'a, AA'nın 100| yıl vizyonu hakkında da bilgi veren Konuk, "Ajansımız çok kısa sürüde önemli adımlar attı. Ciddi atılımlar yaptı. Bugün gelinen noktada artık dünya ajansı konumuna geldi" dedi.

Başkan Köksoy ise AA'nın son birkaç yıl içinde yaptığı atılımları yakından takip ettiğini belirterek, Konuk ve ekibine başarılar diledi.

AA'nın geldiği noktanın Türkiye için önemli bir nokta olduğunu ifade eden Köksoy, "Artık dış dünyayı ve özellikle de Arap dünyasındaki gelişmeleri AA'dan öğreniyoruz. AA'nın tarafsızlığı ile dünyayı takip ediyoruz. Doğru bilgi akışı sağlanıyor. Bu bizim ülke olarak gelişmemiz ve büyümemiz için atılmış en büyük adımdır. AA'nın 6 dilde yayın yapması da bunun en büyük alt yapısıdır" diye konuştu.

Konuk, ATSO Başkanı Çetin Demirci'yi de makamında ziyaret ederek kentin ekonomik durumu hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlerde Bölge Müdürü Konuk'a, AA Ardahan muhabiri Günay Nuh da eşlik etti.

Kaynak: AA