Safranbolu Belediyesinde Bayramlaşma

Safranbolu Belediyesinde bayramlaşmaya programı gerçekleştirildi.

Safranbolu Belediyesinde  Bayramlaşma

Safranbolu Belediye Başkanlığı makamında Başkan Dr. Necdet Aksoy’un ev sahipliği yaptığı bayramlaşma törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’in yanı sıra Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Bakanlık Müşaviri ve Karabük eski Milletvekili Cumhur Ünal, Karabük eski Milletvekili Mustafa Ünal, AK Parti İl Başkanı Ömer Ayar, İl Genel Meclisi Başkanı Hüsnü Özcan, Belediye Başkan Yardımcıları ve vatandaşlar katıldı.

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy bayramlaşma programında yaptığı konuşmada Kurban Bayramı Safranbolu’da dolu dolu ve huzur içerisinde idrak edildiğini söyleyerek, “ 3 bin 500’ün üzerinde yatak kapasitesi olan turizm işletmelerimizin tümü dolu. Safranbolu’muza gelen tüm misafirlerimize de buradan hoş geldiniz demek istiyorum. Bu doluluğun, yani Safranbolu’ya olan ilginin en önemli nedenlerinden birisi de turizm ile ilgili yaptığımız çalışmalardır. Gerek ulusal medya gerekse fuarlarla Safranbolu’muzu dünyaya tanıttık. Bu çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

Safranbolu’nun dünya liginde olduğunu ifade eden Başkan Aksoy, Safranbolu’yu bu ligde en üst düzeye çıkarabilmek adına çeşitli çalışmalar yaptıklarını modern belediyecilik anlamında da hayli yol kat ettiklerini de söyledi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin ise, 76 milyon ülke insanı olarak bir kurban bayramın daha huzur içerisinde kutlamanın mutluğunu yaşadıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’un Safranbolu’da yaptığı başarılı çalışmalar için teşekkür ettiğini ve başarılarının devamını dilediğini kaydeden Şahin, 2014 seçimlerinin sonunda da tüm belediyeler olarak aynı başarıların devam edeceğini belirtti.

Kaynak: İHA