'Peugeot İle Engelsiz Yaşam'

Peugeot'un hayata geçirdiği kurumsal sosyal sorumluluk çalışması "Peugeot ile Engelsiz Yaşam" farklı etkinliklerle çalışmalarına devam ediyor.


Peugeot açıklamasına göre, projesi kapsamında, Peugeot çalışanları ve bayilerinden oluşan 10 gönüllü ve aralarında Suat Ayöz Trafik Mağdurları Derneği'nden de engelli kişilerin bulunduğu farklı engelli gruplarından 10 kişi, 5-8 Ekim tarihleri arasında Kaş'ta "Dalmak Özgürlüktür" etkinliği çerçevesinde bir araya geldiler.

"Dalmak Özgürlüktür" etkinliği, T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı desteğiyle, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ve Alternatif Yaşam Derneği işbirliği ile gerçekleştirdi.

Peugeot Türkiye Genel Müdürü Marc Bergeretti, engelli bireyleri sosyal hayata dahil ederek, onlara hareket ve ulaşılabilirlik sağlamak amacıyla başladıkları projede 2013 yılı boyunca yapılan eğitim ve farklı etkinliklerle başarılı ve sağlam adımlar attıklarını bildirdi.

Sosyal sorumluluklarını yerine getiren, duyarlı, ülkenin geleceğine sahip çıkan ve toplumsal kalkınmayı hedefleyen bir kurum olarak, engellilik konusunda toplumsal duyarlılığı da arttırdıklarına inandıklarını dile getiren Bergeretti, bu nedenle projenin sürdürülebilirliğini sağlayarak, engelsiz bir yaşam için engelleri birlikte aşmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA