Genç Yetenekten Konak Belediye Başkanı Dr.hakan Tartan’a Resim Jesti

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, çok özel bir konuğu makamında ağırladı.

Genç Yetenekten Konak Belediye Başkanı Dr.hakan Tartan’a Resim Jesti
Konak Özel Eğitim Meslek Eğitim İş Merkezi’nde eğitim gören Mehmet Gülfidan, yeteneğiyle hayran bıraktı. Konak Belediyesi internet sayfasında gördüğü Hakan Tartan fotoğrafını, karakalem tekniğiyle resmeden Mehmet Gülfidan, Konak Özel Eğitim Meslek Eğitim İş Merkezi Müdürü Ercan Mermer ve resim öğretmeni Şermin Özolçun’a, portreyi Başkan Tartan’a armağan etmek istediğini söyledi.

Öğretmenleriyle birlikte Konak Belediyesi’ne gelen genç yetenek, portreyi Başkan Tartan’a teslim ederek “Ben fotoğrafınızı görünce portrenizi çizmek istedim. İki saat içinde resmin çatısını hazırladım ve iki gün içinde de bitirdim” diyerek, portrenin ne kadar kısa zamanda hazırlandığını anlattı.

Özel öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri için destek olunması gerektiğine değinen Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Mehmet’e sergi açması için yardımcı olacağını belirterek; “Bana bugüne kadar resimler, portreler armağan edildi. Ancak Mehmet’in çizdiği bu portre benim için çok anlamlı. Mehmet’e ve onun gibi yetenekli arkadaşlarına en kısa zamanda bir sergi açacağız. Onları ne kadar desteklersek, gelecekleri de o kadar güven içinde olacaktır” dedi.

Kaynak: İHA