Mustafa Akçay: Kupa Maçlarında Önemli Kazanımlar Elde Ettik

1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, kupa maçlarında önemli kazanımlar elde ettiklerine inandığını söyledi.

Akçay, Ziraat Türkiye Kupası’ndaki 0-0’lık Bursaspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, bu hafta kupada belirleyici takım konumunda olduklarını belirterek, “Bu nedenle sorumluluğumuz büyüktü. Buna yakışır mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Biz de rakip de pozisyonlar yakaladı. Her iki takım saygıyı hak eden bir mücadele sergiledi. Kupada önemli kazanımlar elde ettiğimize inanıyorum. İnşallah bunu lige de yansıtmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.Akçay, bir soru üzerine, Sercan ve Eren’in Çaykur Rizespor’a transferlerinden fiziksel olarak doku kaybına uğramasalar da duygusal olarak etkilendiklerini dile getirdi. Futbolculardan Barış Memiş, geçen hafta kupadan elendiklerini bildiklerine belirterek, “Ama önceki maçlarda olduğu gibi bu maçta da iyi mücadele etmek istiyorduk. Herkes bizim kupaya renk kattığımızı söylüyor. Çıtayı o kadar yükselttik ki, takım olarak bunun altına düşemezdik. Bütün takım arkadaşlarıma, hocalarımıza, yöneticilerimize ve tüm destek verenlere teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kaleci Fatih Öztürk de iyi futbol ve mücadelelerini bir kez daha tüm sporseverlere gösterdiklerini ifade etti.

PTT 1. Lig’in isyankar takımı olarak görülebileceklerini kaydeden başarılı kaleci, bunda da başarılı olduklarına inandığını sözlerine ekledi .