Gökçek, Adnan Oktar'ın o sözleri üzerine canlı yayına bağlandı

Adnan Oktar'ın İslam'la ilgili sözlerinden rahatsız olan Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, canlı yayında Adnan Hoca'ya yanıt verdi.

Gökçek, Adnan Oktar'ın o sözleri üzerine canlı yayına bağlandı
Programda Adnan Oktar'ın gerçek İslam'ın “Atatürk'ün tarif ettiği İslam” olduğunu ifade etmesi üzerine Beyaz Tv Genel Koordinatörü Osman Gökçek canlı yayına telefonla bağlandı. Gökçek, İslami konularda yapılan tartışmalarda Türkiye'de kabul edilen kurumun Diyanet İşleri Başkanlığı olduğuna dikkat çekerek “Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayınlarını bu konularda kendimize öncü ve doğru olarak kabul ediyoruz. İslamiyetin sadece doğru olarak kabul edileceği tek şey ise Kur'an-ı Kerim'dir.” dedi.

Adnan Oktar'ın programın bir bölümünde  “Ben cahilim ve bazı konularda bilgisizim”dediğini hatırlatan Gökçek sözlerini şöyle sürdürdü:

BİLGİ SAHİBİ OLMADAN, BİLGİ VERMEYİN UYARISI
“Cahil olduğumuz ve bilmediğimiz konularda -Allah muhafaza- yapmış olduğumuz yorumdan dolayı şirke gireriz ve bundan dolayı dinden bile çıkabiliriz. Bu akşam bizi izleyen bir çok izleyicimiz var. Bu izleyicilerimize bilgi sahibi olunmadığı konularda, bilgi vermenin çok sağlıklı olmadığını düşünüyorum.”

PROGRAMI TADINDA BIRAKIN

Osman Gökçek, bu açıklamalarından sonra “Bu süreçten sonra programı çok fazla uzatmayıp, tadında bitirip kesmek gerektiğini düşünüyorum” dedi. Programın moderatörü Latif Şimşek ise Osman Gökçek'in bu uyarısını dikkate alarak yayına son verdi.

BEYAZ GAZETE