Sanko Makina ve Doosan Vites Yükseltecek

Doosan forkliftlerinin Türkiye distribütörlüğünü yürüten Sanko Makina heyeti, Güney Kore’de forklift yetkilileriyle bir araya gelerek 2013 hedeflerini belirledi.

Sanko Makina Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Hamut, Sanko Makina Pazarlama Genel Müdürü Orhan Aydoğan ve Forklift Satış Direktörü Faruk Köse’den oluşan heyet, Doosan forkliftlerinin 2012 yılında geldiği noktayı değerlendirmek ve 2013 yılı hedeflerini belirlemek üzere Güney Kore’ye gitti. Başkent Seul’de Doosan Forklift yetkilileriyle bir araya gelen Sanko Makina heyeti, yaptıkları toplantıda, 2013 yılının daha verimli bir yıl olacağı konusunda görüş birliğine vardı. Sanko Makina Pazarlama Genel Müdürü Orhan Aydoğan, Doosan forkliftlerinin Türkiye temsilciliğini yürüten Sanko Makina’nın, 'Doosan' markası altında dizel, elektrikli ve LPG forkliftlerini Türkiye pazarının hizmetine sunduklarını ifade ederek, bu doğrultuda forklift pazarının dünyadaki durumu ve geleceği yönelik tahminlerin ışığında Türkiye forklift pazarına ilişkin değerlendirmeler yaptıklarını belirtti.

"Güney Kore’de Doosan Forklift yetkilileriyle 2012 yılının değerlendirmesini yaparak 2013 yılı için yeni hedefler belirledik." diyen Aydoğan, büyüme hızında dünya forklift pazarının bir adım önünde ilerleyen ve iç pazarın önemli firmalarından biri olan Sanko Makina ve Doosan forkliftlerin 2013 yılında vites yükselterek tırmanışını sürdüreceğini kaydetti.

Aydoğan, Doosan forkliftlerin, özellikle dizel forklift kategorisinde zirvedeki yerini uzun zamandır kimseye kaptırmadığına dikkati çekti.