Yeni Yılın İlk Saatlerinde Kamyonla Kuddusi Emektar'a Çarparak Ölümüne Neden Olan Sürücü İle 2 Ağabeyi, Çıkarıldıkları Mahkemece Tutuksuz Yargılanmak Üzere Serbest Bırakıldı

Kayseri'de, yeni yılın ilk saatlerinde kamyonla çarptıkları kişinin ölümüne neden olan sürücü ile 2 ağabeyi, çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kayseri Emniyet Müdürülüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin 15 gün süren çalışması sonucunda Kuddusi Emektar'ın ölümüne sebep olduğu tespit edilen M.T. ve ağabeyleri N.T. ile A.T. çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol tedbirlerinin yeterli olacağı düşüncesi ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

-Olay-

Kuzey Çevreyolu Oymaağaç köyü mevkiinde, 1 Ocak saat 04.00 sıralarında, yolun karşısına geçmeye çalışan Kuddusi Emektar'a plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir kamyon çarparak ölümüne neden olmuştu. Emektar'ın cesedi aynı gün sabah saatlerinde ihbar üzerine polis tarafından bulunmuştu.

Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin 15 gün süren çalışması sonucunda Emektar'ın ölümüne sebep olan kamyon sürücüsü M.T. ve ağabeyleri N.T. ile A.T. gözaltına almıştı

Muhabir: Sercan Küçükşahin

Yayıncı: İsmail İçer
Kaynak: AA