Ak Parti ''eğitim ve Değerlendirme'' Toplantısı

AK Parti Bilecik İl Teşkilatı'nın seçimler öncesinde Genel Merkez tarafından düzenlenen Siyasi ve Hukuki İşler Başkanları ''Eğitim ve değerlendirme'' toplantısına katıldığı bildirildi.

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Av. Kadir Bayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AK Parti Genel Merkezi'nin düzenlediği eğitim ve değerlendirme toplantısına AK Parti Bilecik İl Teşkilatı'ndan İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak kendisinin, AK Parti Bilecik Kadın Kolları Başkanı Emel Yıldırım ile Gençlik Kolları'ndan Niyazi Ayhan Kasım'ın katıldığını kaydetti.

Bayrak, eğitimdeki bilgilerin öncelikle teşkilat bünyesinde daha sonra seçimlerde hazırlıklı ve bilinçli bir şekilde vatandaşa anlatılacağını belirterek, ''AK Parti İl Kongreleri'nin ardından başlayan eğitimler kapsamında yapılan panele 81 ilden Siyasi ve Hukuki Başkan Yardımcıları katıldı.

Toplantı Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin başkanlığı'nda gerçekleşti. Birinci oturumda, AK Parti Amasya Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı, ''siyaset'', AK Parti MKYK üyesi ve Stratejik Düşünce Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Yasin Aktay, ''siyaset ve şiddet'', Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Psikiyatrı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erol Göka da ''siyaset ve psikoloji'', gazeteci- yazar Hakan Albayrak ''hayat ve siyaset'' konulu bir sunum gerçekleştirdi. İkinci oturumda da Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti hükümetin icraatlarıyla ilgili bir konuşma ve değerlendirme yaptı.''

Bayrak, eğitimde katılımcılara akademik anlamda bilgiler verildiğini sözlerine ekledi.

Muhabir: Mesut Tankulu - Muhsin Arslan

Yayıncı: Mürsel Çetin
Kaynak: AA