Ak Parti Ağrı İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Ağrı İl Başkanlığı'nın 2013 yılının ilk il danışma meclisi toplantısı yapıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Salonu'nda yapılan toplantıya, 23. dönem Erzurum AK Parti Milletvekili Ağrı İl Koordinatörü Sadettin Aydın, AK Parti Ağrı milletvekilleri Mehmet Kerim Yıldız, Fatma Salman, AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, il, ilçe ve belde belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Milletvekili Salman, toplantıda yaptığı konuşmada, 2004 yılından itibaren AK Parti'de görev yaptığını söyledi.

Bu çetin ve zorlu yola AK Parti ile çıktığını ifade eden Salman, şunları kaydetti:

''İki dönemdir AK Parti'den milletvekiliyim. Vekil olduğum kendi partimde bütün mutlulukları yaşadım. Fakat dönem dönem parti üzerinden bana sıkıntılar yaşatmaya çalıştılar. Herkes şunu bilsin ki ben partimi ve Başbakanımı seviyorum. Çünkü hepimiz biliyoruz ki özellikle kendi açımdan ifade edeyim Kürt olduğumuzu söylemekten korkuyorduk. Ama şimdi her şey ortada. Çok rahat bir şekilde kendimizi ifade edebiliyoruz. Özgür bir şekilde yaşayabiliyoruz. Bunlar AK Parti döneminde olmuştur. Başbakanım sayesinde olmuştur.'7

Salman, ''Yaşanan bu süreçte Türk-Kürt kardeşliği çok güzel bir şekilde aşılanmıştır. Bizim et ve tırnak olduğumuzu ayrılmaz bir bütün olduğumuzu Başbakanım gösterdi. Şükürler olsun ki Başbakanımdan ve partimden aldığım bu güçle ömrümün sonuna kadar bu yolda yürüyeceğim'' ifadelerini kullandı.

Toplantının ardından HAS Parti'den AK Partiye geçenlere rozet takıldı.

Kaynak: AA