Hisarcıkspor Bölge Kayak Takımına 30 Sporcu Verdi

Türkiye Kayak Federasyonu'nun 2012-2013 yılı faaliyet programı kapsamında düzenlenen il birinciliği yarışmaları sonucu, Yeni Hisarcık Gençlik ve Spor Kulübü'nden toplam 30 sporcunun bölge takımına girmeye hak kazandığı bildirildi.

Kulüp başkanı Mustafa Talip, yaptığı açıklamada, Kayak İl Birinciliği'nde elde ettikleri başarının, Kayseri'nin en iyi kulübü olduklarını tescil ettiğini söyledi.

Kulüp olarak bu tür sportif başarılara imza atmış olmanın kendilerine daha çok motive ettiğini ifade eden Talip, ''Her geçen yıl daha fazla başarı ve daha kaliteli sporcu yetiştirmek için mücadele ediyoruz'' dedi.

Bundan sonra da başarılarının artarak devam edeceğini ifade eden Talip, şunları kaydetti:

''Türkiye Kayak Federasyonu faaliyet programı içerisinde yer alan il seçmelerine Yeni Hisarcık Gençlik ve Spor Kulübü olarak 74 sporcumuz ile katıldık. Kayseri'de faaliyet gösteren kulüpler içerisinde daha önceki senelerde olduğu gibi bu senede birinci kulüp olduk ve elde ettiğimiz bu sonuçtan dolayı oldukça mutluyuz. Bizlere bu sevinci yaşatan sporcularımızı ayrı ayrı kutluyorum. Bu başarı bir ekip çalışmasının ürünüdür. Bu ekipte yer alan herkes üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmıştır. Bu vesileyle yöneticilerimizi, antrenörlerimizi ve teknik ekibimizi de tebrik ediyorum.''

Muhabir: Sercan Küçükşahin

Yayıncı: Orhan Canbulatel
Kaynak: AA