Gaspçı Şahıs Kovalamaca Sonucu Yakalandı

Şanlıurfa'da, PTT şubesindeki görevli veznedara bıçak çekerek 3 bin 200 lirayı gasp eden şahıs, kısa sürede yakalandı.

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Osman Gazi Mahallesi'nde bulunan PTT şubesinde meydana geldi. İddiaya göre, mesainin bittiği sırada şubeye giren 34 yaşındaki S.K., vezne görevlisi Halil Demir'e "Havalem gelecek işini çabuk bitir" dedi.

Daha sonra yanında getirdiği bıçakla veznedar Halil Demir’i etkisiz hale getiren şahıs, Demir'i tuvalete kapatıp kasada bulunan 3 bin 200 lirayı alarak kaçtı. Kaçan şahıs, kovalamaca sonucu vatandaşlar tarafından yakalandı.

Şüpheli şahıs S.K., çaldığı bozuk paralar alınıp dövüldükten sonra, tekrar kaçmayı başardı. Osman Gazi Mahallesi'nde bir parkta polis ekipleri tarafından yakalanan S.K., görgü şahitlerine ve veznedara teşhis edildikten sonra gözaltına alındı. S.K., hastanede alınan doktor raporunun ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, PTT şubesinin yanında bulunan bakkal, olay anını şöyle anlattı: "Akşam mesai bitiminde içeri girdiğimde, memur arkadaşı tuvalete kitlenmiş gördük. Soyulduğunu belirtince, komşular hemen şüpheli adamı yakalayıp güzel bir şekilde dövdü. Parayı geri aldıklarını sanmışlar ama küçük bozuk paraları almışlar. Meğer paranın büyük kısmını delik olan ceplerinden alta atmış. Daha sonra polis tarafından Arap Hoca Parkı'nda yakalandı. "
Kaynak: İHA