Yüzme Federasyonu Başkan Yardımcısı Bozdoğan, PAÜ Rektörü Bağcı'yı Ziyaret Etti

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Ahmet Mashar Bozdoğan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı'yı makamında ziyaret etti.

Bozdoğan, Yüzme Milli Takımlar Başantrenörü Hakan Eskioğlu ile birlikte PAÜ Rektörü Prof. Dr. Bağcı'yı ziyaret ederek, federasyona üniversite arasında işbirliği olaraklarını görüştü.

PAÜ'deki tesislerin Türkiye'nin hiçbir yerinde olmadığını belirten Bozdoğan, ''PAÜ'nün tesisleri sadece Türkiye'de değil, Avrupa da yüzme havuzu, altyapısı, kondisyon merkezleri, jakuzi ve hamamları ile örneği görülmeyen mükemmel bir tesis. Sporun bilimle birleştirilmesi için çalışmalarımız var. Bu yönde PAÜ ile birlikte çalışmayı arzuluyoruz'' diye konuştu.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı da üniversite olarak spora büyük önem verdiklerini belirterek, üniversitenin spora ciddi yatırımlar yaptığını söyledi.

Uluslararası standartlardaki yüzme havuzunun yanı sıra kondisyon merkezleri, spor salonları, açık ve kapalı tenis kortları gibi bir çok tesise sahip olduklarını ifade eden Bağcı, ''Bunun yanında sporu bilimsel olarak ele alan ve Türk sporuna katkı sağlayan öğretim elemanlarımız var. Türkiye Yüzme Federasyonu ile birlikte çalışmayı biz de isteriz'' dedi.

Muhabir: İbrahim Süzer / Efsun Yılmaz

Yayıncı: Ufuk Kırabalı
Kaynak: AA