Mhp Ankara İl Teşkilatı, Kurultayda Bahçeli’yi Destekleyecek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, 4 Kasım 2012 tarihinde yapılacak partilerinin Olağan Genel Kurulu’nda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi destekleyeceklerini açıkladı.

Mhp Ankara İl Teşkilatı, Kurultayda Bahçeli’yi Destekleyecek
" Türk dünyasının Devlet Bahçeli’nin sağduyusuna, tecrübesine, güçlü liderliğine, ilkeli ve dürüst siyasetine her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğuna inanıyoruz." diyen Çetinkaya, “MHP Ankara İl Teşkilatı olarak, 4 Kasım’da yapılacak olan Olağan Büyük Kongre’de üst kurul delegelerimiz, il yöneticilerimiz, ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız ve Ankara’daki tüm teşkilatımızla beraber bilge lider Devlet Bahçeli’ye her türlü desteği vereceğiz.” şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Ankara İl Başkanlığı’nda 4 Kasım tarihinde yapılacak Büyük Kurultay ile ilgili olarak teşkilatın kararını açıkladı.

Çetinkaya, “43 yıldır üzerinde titrediğimiz, can, kan alın teri ve bin bir meşakkatle bugünlere getirdiğimiz partimizin farklı mecralarla yönetilmemesi, kıymet bilmez ellere teslim edilmemesi, operasyonel hesapların bir aracı olmaması gerektiğine inanıyoruz. Bu uğurda mücadele etmenin, bize ülkücülüğümüzün yüklediği bir görev olduğunun şuurundayız.” diye konuştu.