Çanakkale'de Eğitime Destek Odası'na Anlamlı Bağış

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesince, ihtiyaç sahibi öğrencilerin faydalanabilmesi için oluşturulan Eğitime Destek Odası kampanyasına katılım sürüyor.

Çanakkale'de Eğitime Destek Odası'na Anlamlı Bağış
Yeni veya ikinci el, temiz, kullanılabilir durumda olan, giyim, mutfak eşyası, ev eşyası gibi öğrencilerin ihtiyacı olabilecek malzemelerin öğrencilere ulaştırılmasını hedefleyen projeye bir destek de Nurteks firmasından geldi. Nurteks Yönetim Kurulu Üyesi Nur Aka, öğrencilerin kullanması için giyim bağışı yaptı.

Aka, “İhtiyaç sahibi kişilerin kullanabilmesi için seçtiğimiz bazı eşyaları nereye bağışlamamız gerektiği konusunda düşünürken ÇOMÜ’de ‘Eğitime Destek Odası’ ilanına rastladık. En doğru kişilere bu kanalla ulaşabileceğimizi düşünüyorum. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi bizim üniversitemiz, burada eğitim alan gençler bizim gençlerimizdir. Gençlerimize destek olacak bu tip projelere her zaman açık olmamız gerekiyor" dedi.

Bağışlarla ilgili açıklama yapan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Sağlık Bilimsel Araştırma Vakfı (ESBAV) Müdürü Abdullah Berçin, bağışların öğrenciler için çok önemli olduğunu belirterek, "Çanakkale'nin tüm duyarlı kamu ve sivil toplum kuruluşlarını, halkını ve tüm ÇOMÜ mensuplarını kampanyamıza destek vermeye davet ediyorum. Oluşturulacak yardım odası birçok öğrencinin ihtiyacını görecektir. Bu anlamlı çalışmaya destek olanlara teşekkürlerimi sunuyorum" dedi .
Kaynak: İHA