Mezarlıklarda Çevre Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor

Suşehri Belediyesi, mezarlıklarda çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Mezarlıklarda Çevre Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor
D-100 karayolu kenarında bulunan Kemalpaşa Mahallesi mezarlığında başlatılan çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Kemalpaşa Mahallesi asri mezarlığında birinci etap çevre düzenleme çalışmalarının yaklaşık 15 gün içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Sel “Çalışmalar kapsamında, mezarlıklar içerisinde yürüyüş yollarıyla birlikte, yıkılan çevre duvarlarının tamiratı yapılmaktadır. Bu çalışmalar tamamlandıktan sonra ise genel temizlik çalışmaları yapılacaktır” dedi.

İlçedeki tüm mezarlıkların, Yalnızbağlar Mahallesinde bulunan Asri mezarlık gibi olacağına değinen Sel, “Kemalpaşa mahallemizdeki bu mezarlık, D-100 kenarında olması nedeniyle bir kısmında kamulaştırma işlemi yapılacaktır. Bu kamulaştırma işlemi kısa süre içerisinde bitirilmesi durumunda, ikinci etap çevre düzenleme çalışmaları kapsamında bu mezarlığımızın içerisine taziye evi yapılacaktır. Ayrıca, mezarlıklarımızda ağaçlandırma çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

Sedat Sel’in incelemelerine, Belediye Meclis Üyesi Sevdali Tok ve İmar Şehircilik Müdürü Yavuz Özay da eşlik etti .
Kaynak: İHA