Kandırdıkları kıza tecavüz eden 3 kişi operasyonla yakalandı

Şanlıurfa'da bir sosyal paylaşım sitesinden tanıştıkları 15 yaşındaki kızı yaklaşık 1 ay alıkoyup cinsel istismarda bulundukları iddia edilen 3 kişi, polisin operasyonuyla yakalandı.

Kandırdıkları kıza tecavüz eden 3 kişi operasyonla yakalandı
İl Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, bir sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı ve kendini kadın olarak tanıtan Kenan K. , arkadaşları Yakup A. ile Ali Çoşkun Ü. , otobüs biletini aldıkları K.K'yı, Bursa'dan Şanlıurfa'ya gelmesi konusunda ikna etti. Zanlılar, Şanlıurfa'ya gelen K.K'yı, Selahattin Eyyübi Mahallesi'nde bir evde alıkoydu.

Ailesinin kayıp başvurusu üzerine araştırma yapan polis ekipleri, genç kızın internet yazışmalarını inceledi. Listede ''Aycan'' adıyla kayıtlı kişinin aslında erkek olduğunun belirlenmesi üzerine bu kişi ve sürekli yazıştığı Yakup A. ve Ali Coşkun Ü. takibe alınıp, adresleri tespit edildi.

Zanlılar, Şanlıurfa'da düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı. K.K. ise alıkonulduğu evden kurtarılıp, devlet korumasına alındı. Zanlıların evlerinde yapılan aramada 2 diz üstü bilgisayar, 1 kalem kamera ile cinsel içerikli materyaller bulundu.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Muhabir: Eşber Ayaydın / Mehmet Güldaş

Yayıncı: Tarkan Demir
Kaynak: AA