Bakan Şahin’den “Çanakkale Çocukları”na Övgü

Sinan Çetin’in yönetmenliğini yaptığı “Çanakkale Çocukları” filmini izleyen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Çanakkale'de din,dil, mezhep ve kültür gibi ayrımların aşıldığını ve bunun, pek çok sorunun temelinde yatan anlayışı dönüştürdüğünü belirterek, bugünlerde bu anlayışa daha çok ihtiyaç olduğunu söyledi.

Bakan Şahin’den “Çanakkale Çocukları”na Övgü
Sinan Çetin’in Son filmi “Çanakkale Çocukları” için, filmin vizyona girmesinden önce, Plato Film gösterim salonunda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in katılımıyla özel bir gösterim gerçekleştirildi.

Anneleri, evlatları ve evlatları için annelerin yapabileceklerini konu alan “Çanakkale Çocukları”nı Bakan Fatma Şahin'in izlemesinin kendisi için çok anlamlı olduğunu ifade eden filmin yönetmeni Sinan Çetin, gösterim Sonrasında Bakan Fatma Şahin'i filmin oyuncu kadrosuyla tanıştırarak, Bakan Fatma Şahin ile fikir alışverişinde bulundu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, “Çanakkale Çocukları” gösteriminin ardından, Çanakkale'nin bir dönüm noktası olduğunu, Çanakkale'de din,dil, mezhep ve kültür gibi ayrımların aşıldığını ve bunun, pek çok sorunun temelinde yatan anlayışı dönüştürdüğünü belirtti.

Bugünlerde bu anlayışa daha çok ihtiyacımız olduğunu ifade eden Şahin, Türk sinemasının başarılarından gurur duyduklarını da sözlerine ekledi .
Kaynak: İHA