Afyonkarahisar'da Meydana Gelen Patlamada Şehit Olan Askerler İçin Taziye Mesajı

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti , Afyonkarahisar'da meydana gelen patlamada şehit olan askerler için taziye mesajı yayımladı.

ÇGC'nin mesajında, Afyonkarahisar'da dün gece meydana gelen elim kaza sonucu, 25 askerin hayatlarını kaybetmesinin, Türkiye'yi derin acıya boğduğu belirtilerek, ''Vatan savunmasında cansiperane mücadele veren, bu uğurda canlarını hiçe sayan Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve vatandaşlarımıza başsağlığı diliyoruz'' denildi.

Giderek tırmanan terör olaylarıyla bağrı yanan Türk halkının Afyonkarahisar'dan gelen şehit haberleriyle bir kez daha gözyaşlarına boğulduğuna dikkat çeken ÇGC Yönetim Kurulu, yaşanan acıların son bulması, akan kanın durması ve Türkiye'nin barış ve kardeşlik ortamına kavuşması temennisinde bulundu.

CHP İl Başkanı Orhan Sümer de, Afyonkarahisar'daki patlama nedeniyle şehitlere rahmet, yaralı askerlere acil şifa, şehitlerin aileleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk ulusuna başsağlığı diledi.

Sümer mesajında şunları kaydetti:

''Her gün şehit haberi almanın üzüntüsü ve acısını yaşıyoruz. Gencecik çocuklarımızın ve yaslı ailelerin görüntüsü içimize işliyor, Afyonkarahisar'da vatani görevini yapmaktayken şehit olan tüm askerlerimize Allah'tan rahmet, Türk Silahlı Kuvvetlerine, ailelerine ve Türk ulusuna sabır diliyorum.''

Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar

Yayıncı: Tevfik Işık
Kaynak: AA