Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersoy ve Çgc Taziye Mesajı Yayımladı

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy, Afyonkarahisar'daki patlamada şehit olan askerler için taziye mesajı yayımladı.

Rektör Ersoy mesajında, Afyonkarahisar Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı'na bağlı Mühimmat Depo Komutanlığı'nda dün meydana gelen patlamada 25 askerin şehit olduğunu, 4 askerin de yaralandığını hatırlatarak, ''Elim olay sonucu hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Milletimizin başı sağ olsun'' ifadelerini kullandı.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nce yayımlanan mesajda ise Afyonkarahisar'da dün gece meydana gelen kaza sonucu, 25 askerin hayatlarını kaybetmesinin, Türkiye'yi derin acıya boğduğu belirtilerek, ''Vatan savunmasında cansiperane mücadele veren, bu uğurda canlarını hiçe sayan Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve vatandaşlarımıza başsağlığı diliyoruz'' denildi.

Giderek tırmanan terör olaylarıyla bağrı yanan Türk halkının Afyonkarahisar'dan gelen şehit haberleriyle bir kez daha gözyaşlarına boğulduğuna dikkat çeken ÇGC Yönetim Kurulu, yaşanan acıların son bulması, akan kanın durması ve Türkiye'nin barış ve kardeşlik ortamına kavuşması temennisinde bulundu.

Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar

Yayıncı: A. Fatih Tekcan
Kaynak: AA