Araçtaki 5 Kişinin Cesetleri Uçurumdan Çıkarıldı

Antalya’nın Alanya ilçesinde, 600 metre derinlikteki uçuruma yuvarlanan otomobildeki biri çocuk 5 kişinin cesetleri uçurumdan çıkarıldı.

Araçtaki 5 Kişinin Cesetleri Uçurumdan Çıkarıldı
Dün akşam saatlerinde, Alanya’nın Kadıyakası Yaylası'nda akrabalarının mevlidine katılan Zafer Arıkan (33) ve ailesi dönüş yoluna geçti. Zafer Arıkan yönetimindeki 07 HAD 98 plakalı otomobil Taşatan Yolu Siflik mevkiinde 600 metre derinlikteki uçuruma yuvarlandı.

Kazayı gören bir çobanın ihbarı üzerine olay yerine 112 acil servisi, jandarma ve itfaiye kurtarma ekibi sevk edildi. Kazayı haber alan kazazede yakınlarının da olay yerine gelmesinin ardından 5 kişilik jandarma timinin yanı sıra iki itfaiye kurtarma görevlisi ve yaklaşık 30 kişilik grup 600 metre derinliğindeki uçuruma indi.

Ekipler, sürücü Zafer Arıkan, eşi Arzu Arıkan (30), beş yaşındaki oğulları Arda Arıkan, Ümmühani Falakoğlu (50) ve kardeşi Duran Yılmaz’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Uçurumun dik olması nedeniyle cesetleri karanlıkta çıkaramayan ekipler, cesetlerin yabani hayvanlar tarafından zarar görmemeleri için gün aydınlanana kadar cesetlerin yanında nöbet tuttu.

Saat 08.00 sıralarında cesetler bulundukları uçurumdan Antalya Valiliği İl Afet Acil Durum Müdürlüğü Arama Kurtarma ekibi öncülüğünde jandarma, itfaiye kurtarma timi ve cenaze yakınları tarafından saatler süren uğraşlar sonucu yukarı çıkarıldı.Kazada hayatını kaybeden Zafer Arıkan, eşi Arzu Arıkan, Arda Arıkan, Ümmühani Falakoğlu ve Duran Yılmaz'ın cenazeleri savcılık talimatıyla otopsi yapılmak üzere Alanya Belediye Mezarlığı morguna kaldırıldı .
Kaynak: İHA