Sanica Boru Elazığspor'dan İş Adamlarına Teşekkür

Sanica Boru Elazığspor Kulübü Başkanı Selçuk Öztürk, kulübe destek olan Elazığlı iş adamlarına yönetim kurulu adına teşekkür etti.

Öztürk, kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, Sanica Boru Elazığspor'a çok değerli iş adamlarından destek girişimlerinin her geçen gün artarak devam ettiğini belirtti.

Öztürk, şunları kaydetti:

''Değerli hemşehrimiz iş adamı Ayhan Polat beyefendi, Sanica Boru Elazığspor'umuzun Antalya'da Medical Park Antalyaspor ile yapacağı maçın deplasman giderlerini karşılayarak takımımıza büyük bir destekte bulunmuştur. Kendisine Sanica Boru Elazığspor Yönetim Kurulu adına şükranlarımı sunar, iş hayatlarında başarılar dilerim. Yine her zaman Sanica Boru Elazığspor'umuzun yanında olduğunu göstermiş olan Çelikler Holding Yönetim Kurulu ve başkanı, Türkiye Ziraat Kupası maçı için Ankara'ya giden Sanica Boru Elazığspor'umuzu Çelikler Holdinge ait Rixos Hotel'de misafir ederek büyük desteklerini takımımızdan esirgememişlerdir. Çelikler Holding Yönetim Kuruluna, çok değerli iş adamı hemşehrimiz ve büyüğümüz olan Osman Çelik beyefendiye bu anlamlı desteklerinden dolayı yönetim kurulu adına şükranlarımı sunarım.''

Muhabir: İsmail Şen / Ömer Fansa

Yayıncı: Ahmet Ekici
Kaynak: AA