“Şehit 6 Asker ve Bir Sivil Vatandaşımıza Allah'tan Rahmet Diliyorum”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili Erkan Akçay, "Tunceli'de meydana gelen patlamada şehit olan 6 asker ve bir sivil vatandaşımıza Allah'tan rahmet, acılı ailelerine sabırlar diliyorum" dedi.

“Şehit 6 Asker ve Bir Sivil Vatandaşımıza Allah'tan Rahmet Diliyorum”
MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa'nın Soma ilçesinde partisinin ilçe teşkilatını ve esnafı ziyaret etti. Parti binasında MHP İlçe Başkanı Levent Yüksel ve partililerle buluşan Akçay, son günlerde terör örgütü PKK'nın artan hain saldırılarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Tunceli’deki şehitlerden birinin Akhisar ilçesine bağlı Akselendi beldesinden olduğunu öğrendiklerini belirten Akçay, Manisa'nın şehit sayısının son 20 gün içerisinde 6’ya yükseldiğini söyledi.

Terörün Türkiye'nin acı sorunu olduğunu kaydeden Akçay, "Türkiye'nin acı sorunu terör, her geçen gün azgınlaşarak milletimizin ciğerini yaralıyor. Ama hala hükümet yetkilileri terör örgütü ile görüşmelerden bahsedebilme gafletinde ve delaletinde bulunabilmektedirler. Hükümet hala Abdullah Öcalan'dan medet umar hale gelmiştir. Bunlar terör örgütü ile gizli pazarlıklarını artık açıktan yapar hale gelmiştir. Oysa iyi bilinmesi gerekir ki bu terör olayları bu pazarlıklarla çözülmez. Utanmadan AK Parti milletvekilleri terörün belini kırdık diyor. Terörün beli böyle mi kırılır, her gün en az 8-10 şehit veriyoruz. Artık gazeteler yazmaz, televizyonlar vermez hale geldi. Bunun sonu nereye varacak” dedi

Hükümetin terörle mücadele gibi bir gayretinin olmadığını öne süren Akçay, daha sonra partililerle birlikte ilçe pazarında esnafın sorunlarını dinledi .
Kaynak: İHA