Başkan Sözen Turizmcilerle Bir Araya Geldi

Antalya'nın Manavgat ilçesi Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Kızılağaç Turizm Yatırımcıları Derneği (KITUYAD) ve Titreyengöl-Sorgun Turizm Yatırımcıları Birliği (TİSOYAB) üyesi turizmcilerle bir araya geldi.

Başkan Sözen Turizmcilerle Bir Araya Geldi
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen KITUYAD üyeleri ile bir araya geldiği toplantıda yaptığı konuşmada ilçede gerçekleştirdikleri projeleri anlattı.Manavgat’ı turizme yakışır hale getirmek çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Başkan Sözen, 5 bin kişilik stadyum ihalesinin yapıldığını ve 6 ayda tamamlanmasını planladıklarını kaydetti.

Ekim ayında Gençlik Merkezi ihalesinin yapılacağını hatırlatan Başkan Sözen, "Akabinde modern pazar yeri projemizi hayata geçireceğiz. 1.5 ay içinde pazar yeri ihale aşamasına gelecek. Bölgenin su sorununu çözme konusunda büyük mesafe katettik. Sezon başında köy içlerinin asfaltlarını tamamladık. Bunları turizmi önemsediğimiz için yapıyoruz. Bizi turist dostu bir belediye olarak görün” dedi.

Turizmciler ise turistlerin Side’ye direk ulaşmak istediklerini belirterek Başkan Sözen’den ulaşım sorununun çözümü konusunda yardım istedi

Başkan Sözen daha sonra TİSOYAB üyesi turizmcilerle birlik binasında bir araya gelerek, belediyeye yaptıkları katkılarından dolayı Alibey Resort Side, Lake River Side, Aldiana, Robinson Clup Hotel, Venüs Otel, Maya Turizm, Voyage Sorgun, Hotel Linda, Otium Otelcilik, Kaya Otel, Saray Regency, Asteria Sorgun, Seven Seas, Blue Waters, Holiday Plan, Hotel Turguise, Pegasus World, Grand Prestige, Corintha Excelsior, Belinde Otel, Nashira Otel yöneticilerine plaketlerini takdim etti

Sorunların ele alındığı toplantıda turizmciler bölgenin kuş cenneti olmasından dolayı havai fişek atımının engellenmesi, Titreyengöl etrafının düzenlenmesi için plan çalışması yapılması, Sorgun ormanının çevre koruma planının hazırlanması, çevrenin güzelleştirilmesi, cadde aydınlatmalarının yapılması ve gece 24.00’den sonra gürültü yasağına uyulması sorunlarının çözülmesini istedi. Başkan Sözen sorunların çözümü için gereken çalışmaların yürütüleceğini söyledi.

Kaynak: İHA