AK Parti Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Fuat Köktaş'ı Ziyaret Etti

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı ziyaret etti.

AK Parti Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Fuat Köktaş'ı Ziyaret Etti
AK Parti Samsun İl Başkanlığı’nın ev sahipliğini yaptığı Yerel Yönetimler 3. Bölge Toplantısı'na katılmak üzere Samsun'a gelen Yerel yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi toplantı öncesi ziyaretlerde bulundu. İl Başkanı Fuat Köktaş'ın eşliğinde yeni yapılan il binasını gezen Tanrıverdi, AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın yeni binasının çok güzel olduğunu ve tüm teşkilata hayırlı olması temennisinde bulundu. Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, "Samsun'a geldiğimizde hain saldırıyı öğrenmiş bulunuyoruz. Şehidimize Allah'tan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dilerken, yaralı olan askerlerimize de acil şifalar diliyorum. AK Parti döneminde sağlanan istikrar ve güven ortamını, devlet-millet kaynaşmasını çekemeyen çevreler, bölgesinde dünyada güçlü lider ülke olma hedefimizi engellemek için; her türlü kirli oyunu oynamakta, her türlü taşeronları kullanmaktadırlar. Onların acıları, kanları elbette yerde kalmayacaktır. 1 Ekim’de TBMM açıldıktan sonra da teröre bulaşan, teröre yataklık yapan, terör suçu işleyen milletvekillerinin dokunulmazlıkları hakkında, milletimizin sesine kulak vererek Millet iradesinin tecelligahı olan TBMM’de gereken elbette yapılacaktır. Milletimiz bundan emin olsun." diye konuştu.

Ziyarete ayrıca Yerel Yönetimler 3. Bölge koordinatörü Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Sekmen, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Ak Parti Burdur Milletvekili Hasan Hami Yıldırım, AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi, Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, AK Parti İstanbul Milletvekili Nusret Bayraktar ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz katıldı.