Barış Festivali'nde Özgün Mest Etti

Mudanya Belediyesi 4. Geleneksel Barış Festivali'nin 3. gününde sahne alan pop müziğinin sevilen sanatçısı Özgün, hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı.

Barış Festivali'nde Özgün Mest Etti
Mudanya Belediyesi'nin organize ettiği 4. Geleneksel Barış Festivali'nin üçüncü gününde pop müziğinin sevilen seslerinden Özgün muhteşem bir konser verdi. "Sadece Arkadaşız" isimli şarkısı ile sahneye çıkan Özgün'ün sempatik tavırları ve sahne performansı ile Mudanyalıların gönlünü fethetti. Mudanyalıların yoğun ilgi gösterdiği konserde sevilen şarkılarını seslendiren Özgün'ün şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden Mudanyalılar gönüllerince eğlendiler. Özgün, anlamlı bir festivalde sahne almanın kendisi için onur verici olduğunu söyledi.

Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Seçil Pınar İncecik, konser sonunda sanatçıya teşekkür plaketini takdim etti. Mudanya Belediyesi Meclis Üyesi Atilla Kurtuluş'un sanatçıya çiçek takdim ettiği konsere, Mudanya Belediyesi meclis üyeleri, Mudanya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülşen Dağlı ve çok sayıda Mudanyalı katıldı .
Kaynak: İHA