AK Parti Yerel Yönetimler Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

AK Parti Konya İl Teşkilatı tarafından AK Parti İl Teşkilatı Yerel Yönetimler Koordinasyon Toplantısı yapıldı.

Parti binasında gerçekleştirilen toplantıda, Konya'nın devam eden ve tamamlanan projeleri, kentin sorunları, belediyelerin kültürel ve sosyal faaliyetleri konuşuldu.

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, AK Parti ile büyük değişim yaşayan Türkiye'de, yerel yönetimlerle de önemli hizmet ve yatırımlar yapıldığını belirtti.

Konya'ya büyük yatırımlar yapılacağını ve Konya'nın belediyecilik alanında örnek kent olarak gösterileceğini ifade eden Sorgun, şunları kaydetti:

''İl Koordinasyon Toplantılarımızda Konya'nın sağlık, ulaşım, enerji ve eğitim alanındaki yatırımları, projeleri ile belediyelerimizin hizmetleri, il özel idaremizin ve il teşkilatımızın yürüttüğü çalışmaları ele alıyoruz. Her ay bir önceki ay ele aldığımız konularda hangi aşamada olduğumuzu tekrar irdeliyor, eğer bir tıkanıklık varsa neden kaynaklandığını ve nasıl çözülmesi gerektiğini tartışıyoruz. Konya'nın proje ve yatırımlarının takibi ve en kısa zamanda programa alınmaları noktasında bugüne kadar belli aralıklarla yapılan Ankara ziyaretlerini bundan böyle her 15 günde bir gerçekleştireceğiz.''

Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
Kaynak: AA