Milletvekilleri İsmail Güneş ve Dilek Akagün Yılmaz Yeni Adliye Sarayı İnşaatını İnceledi
Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ile Dilek Akagün Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Bayram ile birlikte inşası devam eden yeni adliye sarayı inşaatında incelemelerde bulundu.

AK Parti olarak Uşak’a yeni yatırımlar kazandırmaya devam edeceklerini ifade eden İsmail Güneş, yeni hastane, yeni emniyet müdürlüğü hizmet binası ve adliye sarayı gibi yatırımların kısa sürede tamamlanacağını anlattı. Yeni Devlet Hastanesi’ni yıl başında hizmete alacaklarını da belirten İsmail Güneş, “Hükümetimiz tüm ülkeye olduğu gibi ilimizde de hizmet üretmeye devam ediyor. Yeni modern bir hastaneye kavuşuyoruz. Arından hemen yeni adliye sarayımızı 2013 yılında hizmete alacağız. Adli hizmetler bina hizmete alındığında daha iyi koşullarda verilecek. Hem çalışanlar hem vatandaşlarımız modern, çağdaş ortamlarda hizmet alacaklar. Daha sonra aynı bölgede emniyet müdürlüğü binamızı inşa edeceğiz. Bu yatırımlar kentin bir caddeye sıkışıp kalmasının önüne geçecek. İktidar partisi olarak ilimize yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.
CHPP Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz ise mevcut adliyenin ihtiyaca cevap vermediğini ve bazı birimlerin farklı mekanlarda hizmet üretmeye çalıştığını ifade ederek, yeni adliye sarayının hizmete alınmasıyla bu sıkıntıların sona ereceğini söyledi.
Yeni binanın kent merkezine biraz uzak olmasının ulaşım gibi bazı sıkıntıları da beraberinde getirebileceğini de belirten Yılmaz bu sıkıntıların da bina hizmete açılınca eş zamanlı olarak çözümlenmesi gerektiğini söyledi.
