‘Amsterdam Klezmer Band’dan Muhteşem Konser

Dünyaca ünlü müzik grubu Amsterdam Klezmer Band, Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde verdiği konserle izleyenleri büyüledi.

‘Amsterdam Klezmer Band’dan Muhteşem Konser
Hollanda'nın dünya çapında ün yapmış müzik grubu Amsterdam Klezmer Band, Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde müzik ziyafeti verdi.

Saksafon ustası Job Chajes tarafından 1996 yılında kurulan ve Amsterdam sokakları ve parklarında sergiledikleri hareketli performansları ile kısa sürede dünya çapında tanınmaya başlayan grup, şimdiye kadar birçok prestijli festivalde de sahne aldı.

Düzenlediği ulusal ve uluslararası birçok etkinlikle Çankaya'da sanatsal çalışmaların yaygınlaşmasını ve Ankaralıların sanat çalışmalarıyla iç içe olmalarını sağlayan Çankaya Belediyesi, ÇSM'de düzenlenen Amsterdam Klezmer Band konseri ile önemli bir etkinliğe daha imza atmış oldu. Job Chajes, Jasper de Beer, Alec Kopyt, Gijs Levelt, Joop van der Linden, Janfie van Strien ve Theo van Tol'dan oluşan grup çaldıkları Balkan, çingene, Klezmer müzikleriyle salonu dolduran Hollandalı ve Türk vatandaşlara unutamayacakları anlar yaşattı.

Grubu eşiyle birlikte izleyen Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, konser sonunda tebrik ettiği müzisyenlere çiçek verdi .
Kaynak: İHA