Bingöl’de Şehit Olan Polis Oğlu İle En Son Dün Akşam Telefonla Görüşmüş

Bingöl-Erzurum Karayolu Karlıova ilçesi Hacılar köyü mevkiinde, polis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristlerce yola döşenen mayının patlatılması sonucu şehit düşen 8 polisten biri olan Trabzonlu polis memuru Ümit Yıldırım’ın annesi ile son kez dün akşam saat 23.00 sıralarında telefonla görüştüğü öğrenildi.

Bingöl’de Şehit Olan Polis Oğlu İle En Son Dün Akşam Telefonla Görüşmüş
Trabzon’un Araklı ilçe merkezindeki evlerinde yas tutan anne Zinnet Yıldırım, kendisine taziyeye gelen İlçe Emniyet Müdürü Ergun Kızılboğa’ya sarılarak gözyaşı dökerken, İlçe Emniyet Müdürü Kızılboğa da gözyaşlarına hakim olamadı.

İlk görev yeri olan Bingöl'e bir yıl önce tayin olan 2 yıllık polis memuru oğlu Ümit Yıldırım’la ile en son dün akşam saat 23.00 sıralarında telefonla görüştüğünü belirten acılı anne Yıldırım “En son oğlu ile dün akşam saat 23.00 sıralarında görüştüm. ‘Anne iyiyim hiçbir rahatsızlığım yok. Sadece uykusuzum’ dedi ve telefonu kapattı. Sabah da acı haberini aldık. Son görüşmemiz oldu. Çok çalışkandı. Kendi çabası ile minibüslerde çalışarak okudu ve polis oldu” dedi.

Amcası Hüseyin Aygün ise Türk evlatlarının terör belasına heba olduğunu belirterek “Biz kurbandan kurbana et yerken, İmralı’da etsiz yemek yemem diyenleri benim vergilerimle beslemesinler. Bizim çocuklarımızın heba olmasına izin vermesinler” diyerek tepkisini dile getirdi.

Yıldırım'ın ilçe merkezindeki yakınlarının evine Türk bayrağı asılırken, küçük yaşta babasını kaybeden Yıldırım'ın annesi tarafından büyütüldüğü belirtildi.

Şehit polis memuru Ümit Yıldırım'ın, 2 kız kardeşinin bulunduğu, erkek kardeşi Yakup Yıldırım'ın ise bir süre önce trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi. Kız kardeşlerinden Nurcan annesi Zinnet Yıldırım’a gözyaşları içinde sarılırken, bayılarak fenalık geçirdi .
Kaynak: İHA